Figyelem: JavaScript futtatása nem engedélyezett böngészőjében vagy ezen a weboldalon! Nem biztos, hogy ebben a kérdőívben így minden kérdésre választ tud majd adni. Kérjük, nézze át böngészője beállításait.

“Waldorfosként a mindennapokban” – országos kutatás

 

Kedves Kitöltő!

 

Hogy érzed magad a mindennapokban? Kutatásunkkal alapvetően ezt szeretnénk megkérdezni tőled.

 

Köszönjük, hogy a kitöltéssel segíted munkánkat!

 

 A kitöltés önkéntes és anonim.

Kérjük, hogy ha a kitöltés során szeretnél visszatérni egy korábbi kérdésre, a képernyő alján lévő "ELŐZŐ" gombra kattints, NE használd a böngésző "vissza nyilát" – ezzel az összes korábbi válaszodat törlöd!


A kutatást a Waldorf Ház Pedagógiai Szolgáltató Intézet kutatócsoportja végzi.

Elérhetőség: sorskovetes@waldorf.hu

 

 

 

Image by Freepik

Ahhoz, hogy a ”Waldorfosként a világban” kérdőív eredményeit tudományos célra felhasználhassuk, a személyiségi jogok értelmében írásos beleegyezésed szükséges. Jelen beleegyező nyilatkozat a későbbiekben bármikor visszavonható.

A kérdőív kitöltése önkéntes, ezért szabadságodban áll, hogy ne válaszolj minden kérdésre. Mégis kérjük, hogy segítsd elő munkánkat a teljes kitöltéssel. A kérdőív anonim, a megadott személyes adataidat bizalmasan kezeljük, azokhoz mindenféle külső hozzáférés lehetősége kizárt. A kitöltött kérdőívek adatait a GDPR szabályai szerint európai szervereken tároljuk, és matematikai statisztikai módszerekkel dolgozzuk fel. A tárolt adatokat kizárólag a válaszadók személyének beazonosíthatósága nélkül, összesítve, tudományos kutatási célokra és tudományos közlemények készítésére használjuk fel.

Hozzájárulok, hogy a Waldorf Ház Pedagógiai Szolgáltató Intézet kutatócsoportja által vezetett „Waldorfosként a világban” kérdőívre adott válaszaim tudományos elemzés, előadás és publikáció céljára felhasználásra kerüljenek. 

Ezúton köszönjük, hogy a kérdőív kitöltésével segíted munkánkat!